Alle ALU Montageliften in één overzicht

LMC

LMC

Technische specificaties
Hefhoogte2,80 - 6,29 m
Hefvermogen250 kg
Masthoogte1,60 - 1,89 m
Gewicht95 - 153 kg

Details

LM S4

LM S4

Technische specificaties
Hefhoogte3,32 - 7,49 m
Hefvermogen300 kg
Masthoogte1,88 - 2,20 m
Gewicht141 - 203 kg

Details

LH S4

LH S4

Technische specificaties
Hefhoogte3,31 - 7,48 m
Hefvermogen300 kg
Masthoogte1,88 - 2,20 m
Gewicht200 - 249 kg

Details

LMX & LHX

LMX & LHX

Technische specificaties
Hefhoogte4,80 m
Hefvermogen500 kg
Masthoogte1,99 m
Gewicht199 kg

Details

LMW

LMW

Technische specificaties
Hefhoogte4,80 / 6,20 m
Hefvermogen300 / 500 kg
Masthoogte1,89 / 1,98 m
Gewicht195 / 229 kg

Details

ML

ML

Technische specificaties
Hefhoogte3,37 m
Hefvermogen100 kg
Masthoogte1,00 m
Gewicht39 kg

Details

LMJ

LMJ

Technische specificaties
Hefhoogte3,89 m
hefvermogen120 kg
Masthoogte1,65 m
Gewicht55 kg

Details

Toebehoren

Toebehoren

Houder
Lasthaken
Speciale lieren
Vorkverlengbuizen
Zuignapsystemen

Details

ALU-montageliften - als het echt zwaar wordt

Wanneer zware bouwelementen, zoals ventilatiekanalen, ruiten, airconditioningsystemen, dwarsbalken en leidingsystemen moeten worden gemonteerd aan plafonds of aan hoge muren zijn montageliften absoluut noodzakelijk. Met de ALU-liftmodellen van Böcker kunnen de meest uiteenlopende lasten tot 7,5 m hoog worden getild en op de gewenste plaats tot op de milimeter nauwkeurig worden geplaatst. 

 

Gebruik in de kleinste ruimte

Zoals elk product van Böcker overtuigen onze liften door hun duurzaamheid en efficiëntie. Door hun lage gewicht en de geringe benodigde ruimte zijn alle modellen zeer geschikt voor het gebruik binnen en buiten - zelfs in krappe situaties. Als klant profiteert u van onze reparatieservice door heel Duitsland. Het bedrijf Böcker heeft jarenlange ervaring met montageliften. Ook de levering van vervangende onderdelen is snel en betrouwbaar.

 

Van flexibele lichtgewicht tot aan sterke alleskunner: zeven goederenliftmodellen die het in zich hebben!

Afhankelijk van de toepassing heeft u de keuze uit verschillende montageliften. Als glaslift, kanaallift, materiaallift, markiezenlift of als droogbouwlift - de Böcker ALU-goederenlift is de perfecte montagehulp.

In ons assortiment vindt u zeven verschillende modellen die allemaal beschikken over bijzondere eigenschappen en voldoen aan elke eis. Op volgorde van grootte beginnen wij bij onze extreem lichte ML-goederenlift die eenvoudig en snel door een persoon kan worden opgesteld en gebruikt, helemaal tot aan de sterkste lift uit de LMW-serie. Deze lift kan tot 500 kg 4,80 m hoog tillen en is daarom zeer geschikt voor gecompliceerde montagewerkzaamheden aan hoge muren. Daarbij garanderen wij u absolute veiligheid, elke lift van Böcker voldoet immers aan de hoogste kwaliteitsstandaards.

De meeste modellen worden bediend met een praktische handlier. Een uitzondering daarop vormt de LH-lift die hydraulisch wordt aangedreven en dus het grootst mogelijke comfort biedt. Talrijke accessoires, zoals bijvoorbeeld houten plateaus of glaszuigerunits voor beglazing boven het hoofd en loodrechte beglazing maakt het werken met uw lift van Böcker nog efficiënter.

Onze montageliften worden in heel Europa zowel particulier als bedrijfsmatig gebruikt. Neem contact met ons op als u interesse heeft en wij zullen u een aanbod op maat doen!